Blanda florsocker, mandelmjöl och vetemjöl. Sikta i mjölblandningen i äggvitan i två omgångar och avsluta med att röra i varmt smör till en homogen smet
Den här mandeltårtan är rena rama dessertdrömmen med supertrion rabarber, fläder och jordgubbar. Dessutom är den glutenfri och lätt att göra, mandelmjölet är en botten som ger en mazarinliknande smak, gott och somrigt till middagsbordet eller kafferepet
Det twittras och kvittras i varenda vrå av vår värld, men på den tiden var det tämligen exotiskt att bo utomlands, och vi levde dessutom väldigt isolerat
Skiva frukten och lägg i lager i en ugnsfast form. Servera med glass och sen är det bara att njuta. In i ugnen på ca 150-175 grader i ca 10 min, eller tills chokladen smält och frukten blivit varm
Ta brödet ur formen och låt svalna på galler eller i en handduk. Frukt och nötbröd,. Frukt och nötböd. Detta är ett otroligt lätt recept som passar alldeles utmärkt till en kopp te i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.