Inspiration till knäcket fick jag från EWALIES knäckemix, som innehåller ungefär samma ingredienser som mitt knäcke, men där tillagningen är lite annorlunda
Den här gången bakade jag Morotsbröd gjorda på en Glutenfri och Ekologisk Brödmix från Ewalie. Häll Ewalie´s Glutenfria Brödmix (läs mer om mixen HÄR) i en bunke och blanda ned 6 dl valfri Yoghurt (funkar både med vegetabilisk och animalisk), 1 msk Olivolja, 1 stor, fint riven Morot och 1/2 - 3/4 dl Mandelmjöl. Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Ewalie 1 dl Ch
Igår tog provköket (läs mig, hemma med feber) sig an den nya brödmixen från svenska Ewalie. Ekologiska, glutenfria mixer är nästintill omöjligt att få tag på här i Finland, så det är nog ingen tillfällighet att Ewalies produkter snabbt blivit omtyckta i min butik
Jag pratar alltså om Ewalies Ekologiska & Glutenfria Browniemix. Jag har tidigare bakat några olika sorters bakverk med Ewalies Browniemix, bland annat
Knäcket är gjort på en Glutenfri & Ekologisk mix från Ewalie som innehåller Rårisflingor*, Boveteflingor*, Linfrön*, Pumpakärnor*, Sesamfrön* & Solroskärnor*
Glutenfria bakelser där jag använt Ewalies browniemix som bas men bakat ut den tunt som en rulltårtbotten och byggt på höjden med flera lager hallonfyllning mellan
Sedan rörde jag ned 1 1/2 dl Glutenfri & Ekologisk Bärmüsli från Ewalie. Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Ewalie 100 g mörk Choklad tillsammans med 1 msk Kokosolja (det går också bra med Smör) och 1 nypa havssalt. Sedan rörde jag ned 1 1/2 dl Glutenfri & Ekologisk Bärmüsli från Ewalie
Men den här mixen från ewalie, den går igenom kvalitetskontrollen . KOMMERSIELLT INLÄGG. Ni vet att jag gillar att baka mitt eget bröd, så för mig är det verkligen en big deal att förespråka brödmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.