Jag läste ett reportage i DN Lördag igår om kakbak utan kolhydrater. Jag blev lite frestad av alla godsaker jag hittade i lördagens inslag, och på bilderna kunde man inte ana att de inte innehåller ett spår av varken vitt socker eller vitt mjöl
Ett bra inlägg om det kan du hitta hos Kostdoktorn. 2 är populär och följden av det är att man ser fler och fler som vänder tillbaka till lightprodukter, fettsnåla alternativ och all den skräpmaten som kan höra därtill - detta för att kunna äta så stor mängd mat som möjligt och samtidigt få i sig så lite kalorier det går. 2 är populär och följden av det är att man ser fler och fler som vänder tillbaka till lightprodukter, fettsnåla alternativ och all den skräpmaten som kan höra därtill
i detta gamla inläggetdenna varianten. Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilka tillbehör man ville
När man firat dagarna två och förnuftet säger ett och känslan ett annat. Kakor, tårta, bullar dukades upp och blev till slut ett dessertbord, med inslag liknande lördagens bröllop
Vågar man tro på en sommar detta år. Redan två dagar innan servering kan man steka den i ugn för att sedan bara skära upp den i sista minuten, lägga upp på serveringsfat och toppa med den andra marinaden samt dekorera lite
Fett. 1. Skala potatis och morötter. Skär i bitar. Skär champinjonerna i bitar. Skär fisken i stora bitar. Fräs champinjoner i oljan tillsammans med vitlöken
Testa och prova båda vettja. -)Igår när jag kom hem från kursen var jag sjukt sugen på chokladbollar så jag bestämde mig för att prova att göra två olika varianter
Jag tar det som ett gott betyg och visst njöt vi alla av de här himmelskt goda desserterna. Själv ska jag beta av en gedigen to-do lista, maila, redigera bilder, beställa hem hudvårdsprodukter som av någon konstig anledning har tagit slut på en och samma gång (usch det kommer kännas i plånboken) och förhoppningsvis räcker energin till ett litet onsdagsbak också
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Tänkte ge er receptet på kycklingen och salladen i detta inlägg. Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Lägg bitarna på två bakpappersklädda plåtar. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.