Lördagkväll och vi ligger åh slappar i soffan efter en härlig Club Sandwichmed klyftisar. Ibland är det enkla gott nog Klyftpotatisen gjorde jag med smak av balsamico och honung
Skär ett snitt längs med kycklingfilén och skär en ficka i snittet. Lägg över filéerna i en ugnsfast form, häll ner stekfettet från stekpannan och häll på äppeljuice
Remouladen gjorde jag helt från grunden och började först med majonäsen. Smaka av med salt. Idag fick jag för mig att göra lite Remouladsås och när jag ändå höll på blev det en Bearnaise oxå
Denna krämiga allt i ett middag med köttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middagen i en och samma stekpanna
Och det här med språkförbistringen… I Sverige är köttbullar stekta och frikadeller kokta. Til den læser, der ikke lige orker at gå igang med köttbulle trilleriet er her en guide til, hvor man kan spise köttbullar
Red av med maizena uppblandat med vatten och vispa ner tills du fått såsen så tjock som önskar. Du kan med fördel krydda med färska örter som timjan eller rosmarin om du vill
) Känner ni för något extra gott att fira med så har vi en smarrig Nutellacheesecake i vårt receptskafferi som kan passa fint, ni hittar den här i detta inlägget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.