Dubbelmarinerad fläskfilé på två olika sätt – ett säkert kort om grillvädret sviker.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • . 600 g fläskfilé
  • smör till stekning
  • 1 msk soja
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 3/4 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 paket (140 g) bacon
  • 1/2 rödlök 2 tsk flingsalt
  • 1 avokado citronsaft
  • . 600 g fläskfilé
  • smör till stekning
  • 1 msk soja
  • 2 msk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 dl olivolja
  • 1/2 msk sambal oelek
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 knippe grovhackad bladpersilja
  • 50 g grillade, soltorkade tomater i olja
  • 50 g syltlök
  • 100 g cocktailkapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.