Stek först upp sparrisoch champinjoner i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Hacka vitlöken och lägg ner i stekpannan tillsammans med riktigt med smör
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Äntligen inne i december och dagarna. ) och få upp julstjärnor och utebelysning. Putsa köttet fritt från de värsta senorna, salt och peppra ordentligt runtom
Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel. Så lägligt inför påskhandeln hittade jag ett knippe importerad sparris som fick duga som substitut innan den svenska har kommit upp till Stockholm
Salta, peppra och gör klart i ugn tills den är medium eller så som du nu gillar din biff. Lägg då i Roquefort osten smulvis samtidigt som du rör, låt puttra lite till och ha sedan en rejäl klick med smör
Jag älskar sparris, och nu är det verkligen läge att ta ut svängarna. Här har jag lagt den baconlindade sparrisen på en bädd av quinoa, som jag hällt en citronsås över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.