Ska ni verkligen festa till det så ska ni skaffa hem BlackAngus entrecote. Fick några fina bitar av Bulltofta kött och gjorde som jag brukar göra, jag lät den ligga kvar i kylen ett antal dagar extra
Det är detsamma medsvartvitlökssaltet som jag använder, det går lika bra med vanligt. Och så klart är min nya lekkamrat den svarta vitlöken med i leken
Massera in en svartvitlöksklyfta på båda sidorna. Svart vitlök går att finna på många ställen nu men är fortfarande lite dyr så ny behöver inte använda den, det går lika bra med vanlig vitlök
Inlägget Rostadfärskpotatismed sparris ochchampinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad medfärskpotatis, sparris ochchampinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Shiitake, Ostronskivling ochChampinjoner). Kantarell, Champinjon, Karljohansvamp, Trumpetsvamp. En rejäl köttbit med en mastig och len sås som kompletteras medugnsrostadpotatis
Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostadpotatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.