Servera biffarna ovanpå aubergineskivornamed tomatsås och bulgur eller pasta. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
Lägg i auberginernaoch garnera med pinjenötter och hackad persilja. Koka Sedani Rigati Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med Pesto Rosso Barilla
Medan tomatsåsen kokar, hetta upp olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna några i taget. Mosa sönder fetaosten i en bunke, med hjälp av en gaffel, med crème fraiche, vatten och basilika
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.