Kyckling i spansk tomatsås med stekt aubergine och padronchili
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Olivolja
  • 1 tsk Rökt paprikapulver
  • 1 tsk Oregano - torkad
  • 2 msk Tomatpuré
  • 1 msk Balsamvinäger
  • 400 g Passerade Tomater
  • 1 dl Vatten
  • 1 tsk Honung
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 600 g Kycklingfilé Färsk
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 msk Olivolja
  • 4 dl Långkornigt Ris
  • 1 st Aubergine
  • 1 st Chilipeppar Färsk
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.