Smaka av tomatsåsenoch häll den sedan över kycklingen. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingfiléerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Mestadels blir det medkyckling för min del men det går att göra på biff, fläsk räkor m. Lägg ner kycklingen, om inte saften från kycklingen avdunstar höj värmen och stek klart
Servera kycklingenmed kokt potatis, en fräsch grönsallad och den stekta grönkålen. Har du ingenstektermometer så går det såklart även bra att ta ut och testa att skära i den, håll bara koll så att den intebliröverstektoch torr
Stek kycklingfilénibitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Lägg dom färdigakycklingbitarnai en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Bryn kycklingen så att den får lite färg. Imorgon ska jag ioch för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Jag blev så sugen på just stektkycklingivitlökoch tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsåsoch toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.