Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Kyckling enchiladasmed sallad. Häll salsa såsen över rullarna och toppa med riven ost. Enchiladakrydda. Servera det med en klick crème fraiche och sallad
Servera med den picklade rödlöken, färsk koriander och en grönsallad. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter. Dela upp fyllningen så den räcker till 6 tortillabröd, ta fram en ugnssäker form och häll lite av såsen i botten, lägg i rullarna och häll resterande av såsen över, lägg på riven cheddarost och smular över med fetaost/salladsost. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter
I förra veckan lagade jag Enchiladas och den rätten mottogs med lovord av kidsen. Enchiladamixen har en rik chilismak från guajillo och chipotle chilipeppar men innehåller också traditionella mexianska örter som oregano och koriander
tomatsalsa, från burk. Ringla gräddfil på enchiladan och strö över koriander. Blanda ner kycklingen och krydda med paprikapulver, spiskummin, koriander, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.