Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull påspisen. Servera den plommonspäckade fläskkarrén med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
När jag jobbade på Stora gungan påSkansen så hade vi en mellanrätt påmenyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Denna linsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.