Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Hälften av de stekta grönsakerna åkte ner i kastrullen till soppan. Slå över resterande grönsaker i en kastrull, slå påbuljongen och de krossade tomaterna
Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Så om det blir gröt över efter helgfrukosten, passa på att fylla på brödförrådet. Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Stäng av plattan och dra kastrullen åt sidan och mixa soppan slät. Att inte ha enpåse pytt i panna i frysenden där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer på att lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
Slå påvatten så att grönsakerna täcks. Häll upp soppan i portionsskålar och strö kokosen över. Mixa blandningen slät och tillsätt mer vatten om den känns för tjock för din smak
Slå påvatten så att grönsakerna täcks. Häll upp soppan i portionsskålar och strö kokosen över. Mixa blandningen slät och tillsätt mer vatten om den känns för tjock för din smak
Näe inte riktigt soppapåen spik, men jag gillar verkligen allt-i-ett-mat. Soppa brukar väl inte vara den typiska allt-i-ett-maten, menäntligen har jag hittat ensoppa som har allt jag vill ha
Soppa kan man göra på i princip allt (utom spik). Därav nedanståendesoppa. Pilla dessutom skrovet efteråt och du blir förvånad hur mycket kött du kan pilla bort och ha med i soppan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.