För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Har redan börjat tänka till kring sonensstudent nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Skala potatisen, skär den i halvor och koka tillsden är mjuk. Jag måste bara tipsa er om en riktig höjdare – väl värd att prova – nästa gång ni ska äta stekt fisk
Efter att ha cyklat den dryga kilometern hem till dottern, lämnat av varorna och sedan cyklat samma sträcka tillbaka hem igen så var jag ganska blöt och kall, men jag var ändå glad över att veta att min älskade unge hade fått lite välbehövlig medicin och bra näring (hon var mycket tacksam)
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare utom oljan som du sedan häller försiktigt i sist
Det stupade dock på jordnötterna som skulle vara tillbehörtillrätten. Såg för ett tag sedan ett recept på Jennys matblogg, som jag verkligen ville testa
Hade ställt fram två djupa tallrikar, en med uppvispat ägg i och panko (ströbröd) i denandra. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Skär det fasta köttet på zucchinin i långa strimlor med osthyvel tills du kommer in till det allra mjukaste - det går inte att hyvla så det använder jag inte här
Mina föräldrar överraskade oss till lunch i dag med denna underbara maträtt. För många år sedan fick jag ett recept av min syster Agneta på en otroligt god gubbröra som passar perfekt i midsommar, med ägg och hårdbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.