Traditionella tillbehör, ansjovis (eller sardeller), citron och kapris, sockerstekta potatisar tillsammans meden sås som gick utan på allting - där har ni ensöndagsmiddag till kommande helg
sedan i medlitevatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
lite salt och peppar och denenklastevariantenaven hollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrig överdriva med att lägga i gräslöken, ta i ordentligt är min uppfordring
Nu ikväll blir det lite extra gos medmaken eftersom han drar till Rom med jobbet i fyra dagar. Idag har vi haft mys med jobbet efter arbetstid genom att paddla kanot i solskenet och sedan grilla nere vid vattnet tillsammans
Smaka avmed salt och peppar först när såsen är klar. Lyssna på Nessun Dorma ur Turandot, La Donna e Mobile ur Rigoletto och Che Gelida Manina ur La Boheme, alla medPavarotti
Det blev ruskigt gott och kycklingkorven skulle med fördel kunna bytas ut mot kycklingfilé eller en köttbit av något slag, själva såsen var nämligenhöjdpunkten i det hela
Jag hade ris till och lite hemmaodlad krasse på toppen, men det passar säkert lika bra med pasta. Idag till middag blev det iaf en Kycklinggryta med ris till, den t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.