Snitta skinnet påkycklingen, lägg den i påsen och klappa in marinaden. Jag har inte behövt laga middag på över en vecka, men idag kände jag mig redo och sugenpå något superenkelt och supergott
Det som är så speciellt för den här maten är att den har djärva smaker som bittert och kryddigt och det är på grund av att man använder otroligt mycket vitlök, chilipeppar och den speciella smaken som man får av Sichuan peppar
Jag vill inte påstå att jag har paradiset påjorden i mitt kylskåp. MEN jag vet av erfarenhet att Oreos är så gott att det är stört omöjligt att bara ta en
4 st kycklingfiléer. 4 st kycklingfiléer salt peppar 100 g ruccola 1 skivad rödlök 200 g cocktailtomater 200 g fetaost 2 dl grädde 2 dl crème fraiche 200 g soltorkade tomater, strimlade 2-3 pressade vitlökar Ev hönsbuljong salt peppar 7-8 potatisar 5-6 morötter 1-2 palsternackor Olja från soltorkade tomaterna flingsalt
Hur gott är inte en vällagad en portion isterband med dillstuvad potatis. Receptet är enkelt och skulle man ha överbliven redan kokt potatis går det ännu snabbare
Och det är bra bröd att ha med i ryggan påutflykten, det går inte att förneka. De flesta har vi väl någon gång fått limpsmörgås med oss i matsäcken, säkert tillsammans med varm choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.