Igår söndag åkte jag och mamma söderut för att besöka Tomatens Hus där vi åt dendär ljuvliga tomatpajen och på väg tillbaka mot Halmstad gjorde vi ett stopp på café Utsiktendär vi drack kaffe, åt kaka och njöt av utsikten
Jag börjar alltid dagen med ennäringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Och jag får nog allt erkänna attjagären chocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av denhärgodbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jagmenar choklad kan man aldrig få för mycket av
Emellertid används benämningen också för att beskriva vilken maträtt som helst som är tillagad i en pastejform [i boken används pâté och pastej om vartannat], vars sidor är klädda med späck eller bacon
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vi kom fram till att det är många maträtter man ofta gör bara en gång, det äregentligen inte så många recept som görs mer än än gång varken hemma hos dom eller här hemma hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.