) Dennagång med stekta aubergine, champinjoner, min favvo babyspenat och halloumiost ovanpå. Skär aubergine och champinjoner i lagom stora bitar och stek de i smör tills de blir mjuka och få en fin stekyta
Dessa blev bäst hittills – mumsigt goda, mjuka i smaken och fin konsistens. Det är snart dags att knåpa ihop den första semlan – och för det krävs en god slät bulle
För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Det behöver ju bara vara något litet, som t ex den här gubbröran serverad i ett litet snapsglas, enliten aptitretare som genast sätter igång smaklökarna
Efter att ha cyklat den dryga kilometern hem till dottern, lämnat av varorna och sedan cyklat samma sträcka tillbaka hem igen så var jag ganska blöt och kall, men jag var ändå glad över att veta att min älskade unge hade fått lite välbehövlig medicin och bra näring (hon var mycket tacksam)
så blev jag godissugen, och letade runt bland LCHF recept efter något gott och hittade chokladbollsrecept med keso och jag som bara älskar chokladbollar
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare utom oljan som du sedan häller försiktigt i sist
Det stupade dock på jordnötterna som skulle vara tillbehörtillrätten. Såg för ett tag sedan ett recept på Jennys matblogg, som jag verkligen ville testa
Mina föräldrar överraskade oss till lunch i dag med denna underbara maträtt. För många år sedan fick jag ett recept av min syster Agneta på en otroligt god gubbröra som passar perfekt i midsommar, med ägg och hårdbröd
Kör allt i en matberedare tills det bildas små smulor/klumpar. Cheesecaketårta med kardemumma och rabarberkompott, täckt av italiensk maräng och toppad med svenska bär
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gångtillgångmen det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggengenast lite roligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.