Det har variten lugn och skön förmiddagochlunchen är precisavklarad, framför tv. När jag stod framför spegeln tidigareidag så kunde jag själv se att det försvunniten del under bystenochkringmidjan/magen
Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idagenlördagochvi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va likatrist haha, men så tänkte jag att använda migutav rester idag
Hade det inteenvisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddag på balkongenochätit där, menvi får väl njuta avdensoligautsiktengenom fönsterna istället
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka imigdenlillabiten som finns kvar avdengudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Låt spenaten blanchera densistaminutenav pastakoket. Häll av vattnet. Under tiden tar du ut korvköttet ur skinnenoch delar det imindrebitar – kladdigtoch ganska kul
Ta upp gelatinbladen ur vattnet och låt det vatten som finns kvar på bladen följa med när du smälter dem (jag brukar smälta dem imicronenkort stund, de ska bara precisbli flytande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.