Empanadas med smörstekt svamp & spenat
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 5 -6 dl dinkelmjöl
 (eller vetemjöl om ni hellre vill ha det)
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 äggula 1 1/2 dl mjölk
  • 1/2 dl olivolja
  • mjöl till utbakning
  • 1 ägg till pensling
  • 300 g svamp, gärna kantareller men funkar fint med champinjoner
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 liten gul lök
  • 200 g färsk spenat
  • 1 dl finriven parmesan
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning 1 dl crème fraiche
  • olja, salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.