Koka upp en kastrull med vatten och skiva under tiden svampen. Tidigare har jag bland annat lagat en snabb gnochhigratäng och citrongnochhi med vitlöksfärskost och edamame
Skiva svampen och stek tillsammans med bacon och rosmarin. Servera fisken med skirat smör och bacon och svampfräset samt kokt potatis eller hemlagat potatismos som är suveränt gott till
Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian". Tillsätt hälften av squashen samt hälften av spenaten och hälften av den resterande svampsåsen
Blanda spenatenmedsvampen. lite riven parmesanost att toppa med. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Smaka av med muskot, salt och peppar. eller annan svamp. Vänd ner kycklingbitarna och spenat. Koka upp grädden med parmesan under omrörning i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.