Öppna burken med blåmusslor och låt vätskan rinna av. Ta av det yttre skiktet på purjolöken. Lägg ett snitt i mitten och skiva den sedan i ca 2 mm breda strimlor
1 tsk Renée Voltarie eldigt örtsalt. 1 tsk Renée Voltarie eldigt örtsalt. Vad sägs om ett härligt, lättlagat och nyttigt knäckebröd med italienska smaker
Sätt ugnen på 225 grader. Skär margarinet i tärningar, fördela det med fingrarna i mjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg
1. Skala och hacka löken. Häll av spadet på musslor och ansjovis. 2. Fräs löken i olja i en panna. Lägg i ansjovis, musslor, halverade tomater och persilja
Jag hoppas nu på fint väder bara, när jag har tagit en eldig dag OCH är kvar i Sverige. Jag har gjort en lite annorlunda kaka, vilken består av en slags mördegskaka som jag fyllt med en chokladkräm gjord på färska dadlar
Lite lik engelsk marmelad i smaken blir den och helt underbart eldig i färgen. En av mina nya favoritmarmelader är den här lite beska och stingiga blodgrapefruktsmarmeladen med hackad ingefära i
Receptet på AUSSIE Hot Sangria är baserat på AUSSIE Kangarouge Shiraz, ett medelfylligt, eldigt och generöst australiensiskt vin med välbalanserad blåbärskaraktär och en trevlig eftersmak med inslag av svartpeppar, mynta, lakrits och eucalyptus
Du kan variera kryddor och örter som används i fyllningen för att skapa din egen favoritversion – prova t ex att använda en halv urkärnad röd chili som finhackas, för en mer eldig färs, eller lägg till paprikapulver, färsk basilika, koriander eller timjan
Nästa på tur var min eldiga salsa. När jag planerade det här inlägget tänkte jag först bara skriva om min goda pesto med kirskål och örter, som jag hittade på i all hast förra veckan
som för ett tag sedan gjort köttfärsbiffar i eldig sås. Min tomatsås blev väl inte så eldig eftersom jag hoppade över chilin och gjorde lite andra små ändringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.