Jag har gjort dem några gånger och brukar ibland variera med olika kryddor. De här småkakorna som innehåller både kokos och havregryn finns i Saltå kvarns trevliga kokbok
Jag köpte både en burk kokosolja och en burk med chokladhasselnötssmör i NY. Kokosoljan visade sig ha en stark smak av kokos, vilket gör den fantastisk i bakverk och att steka pannkakor i etc
Med de ingredienserna i baket är det svårt att misslyckas. Smält smöret med vattnet i en kastrull och blanda ner de torra ingredienserna och rör till en jämn smet (tillsätt lite mer vatten om det behövs)
Blanda havregryn med mandelmjöl, kokosmjöl, stevia strö och vaniljpulver. När kakorna kallnat smälter du cirka 70 gram choklad tillsammans med 1 tsk kokosolja. 1 ½ msk kokosmjöl. 1 tsk kokosolja
Är inte speciellt förvånad att jag inte var med på den listan. En blogg som inte var med på listan som jag hittar många snabba, enkla och vardagsbra recept på är Madame Edith´s blogg
Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept på havrekakor med choklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.