Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Ta ut bottnen och rör ihop kolorna (klippta i småbitar) med dulce de leche och kokos. Jag valde Werthers chokladfyllda kolor här men det går lika bra med originalet
När jag var liten och alla mammor bjöd på fika var det sirapskakor, havrekakor, bondkakor och brysselkex som regerade på somrarna, så för mig är de riktiga sommarkakor
Vispa med till en ljus smet. Smält smör i en kastrull på svag värme. Ta bort från värmen och lägg i chokladen (gärna i mindre bitar) och rör om så att chokladen smälter till en jämn och fin smet
Platta till med en gaffel. Foto. Karin/bevemyrs blogg. Godaste kakan på kalaset. Det påpekade iallafall gästen som ringde upp mig efteråt för att tacka för en trevlig bjudning
Ta en plåt (jag använde en med höga kanter) med bakplåtspapper och bred ut smeten. Vänd sedan kakan på ett annat bakplåtspapper med lite socker på , inte ett måste men jag tycker att det blir godare så , låt svalna
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Detta blev verkligen hur gott som helst och så ser de dessutom lite roliga ut med de olika färgerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.