This "recipe" is really too easy. I used coconut chips that was flavored with curry, but if you don't have that, you can always use regular coconut chips and season with curry spice
Lägg vitlök blanda lägg i vatten, kyckling och curry , salt blanda urdentligt och låt dem koka i 10 min. Häll i coconut och låt dem koka i 10 min ungerfär. 3 mtsk Curry. 1 Burk Coconut
But the recipe is super easy to adjust to your tastes and what you feel like at the moment. The most important ingredients for maximum flavor are the six first + curry and coconut milk obviously
curry, salt and coconut milk to the pumpkin-onion mixture and mix with a hand. Coconut milk is something that goes well with pumpkin, so I added that as well
Add a pinch of dried chili flakes to garnish your curry. Add coconut milk, garam masala, curry and drained chickpeas to the pan and simmer for 10-15 minutes. 1 can coconut milk. 1 tsp curry, powder
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 - 2 msk röd curry pasta
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Kvällens måltid blev kyckling curry. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.