Dumpling med vildand & murklor i en shisobuljong
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Färsen av en vildand (bröst och lår)
  • 25 g toppmurklor
  • urkråmet ur en salcicciakorv (italiensk fänkålskorv)
  • 1 msk hackade örter
  • salt och peppar
  • 12 wontonark (finns i asiatiska butiker)
  •  
  • Shisobuljong
  • 8 dl kycklingbuljong eller ljus fågelbuljong
  • 1 citrongräs
  • finstrimlat
  • 1 chili
  • finhackad med kärnor
  • 1 schalottenlök
  • finstrimlad
  • 6 shisoblad
  • strimlade (finns i asiatiska butiker)
  •  
  • Till servering
  • strimlad shiso
  • chinese wolfberries
  • tranbär eller nypon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.