Dubbelmarinerad Oxfilé à la Klingsta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gr oxfilé (ej för tjock
  • då brukar jag dela den på längden)
  •  
  • Marinad 1
  • 2 msk soja
  • 1 msk hoisinsås
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 2 msk matolja
  •  
  • Marinad 2
  • 1/2 dl balsam vinäger
  • 1/2 dl vatten
  • 2 dl matolja
  • 1 tsk salt
  • 1 /2 tsk malen svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 2 - 3 msk kapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.