Det här är en festlig men mycket enkel kycklingrätt som har ändrats allt eftersom åren går. De söta druvorna lyfter rätten både för ögat och smaklökarna
Avnjut detta med pressad potatis. Vinsås. VInsås. 2 burkar cantadou med vitlökssmak à 125 g. Snitta laxfilen till fickor ej ända ned i lagom stora portionsbitar
Laxen ugnsbakas i ugnen med ett täcke av lök och spenat, hur enkelt som helst men gott. Vinsås. Börja med att lägga potatisen på kokning om du vill ha det tillsammans med fisken
Kycklinggryta med vindruvor - druvkyckling - smörtstekta kycklinglår i en god sås av buljong, vin, creme fraiche, grädde och lime samt ett gäng gröna vindruvor i halvor garnerad med persilja
Lägg över i formen med löken. Vinsås. Lägg filéerna i formen med lök och champinjoner. Vinsås. Fräs bacon och lök i en kastrull på medelgod värme i några minuter under omrörning
Smaka av med salt, peppar, socker. . Det här ni går hemma hos stora som små. Jag använde mig att rapsgrisköttbullarna och de är verklige saftiga och möra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.