Då brukar jag hälla i en tesked eller två några minuter innan glassen är färdig. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Dela och skiva fänkål, men spara fänkålsdillen till garnering, Soutera alla grönsaker i oljan. Koka samtidigt pastavattnet med salt och koka pastan al dente
Idén fick jag när vi arbetskamrater var ute på Afterwork på Östersunds pastaställe. Bred över färskost, ricotta eller fetast kvarg och riv även över vitlök så det blir jämt fördelat på plattan
Diska och torka formarna och lägg tillbaka tårtbotten i formen med papperet i botten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
1 botten175 grader5 ägg2 ½ dl socker2 '½ dl vetemjöl + potatismjöl2 tsk bakpulverVispa ihop ägg och socker i 5 minuter och vispa sedan i resterande ingredienser. Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i nedre delen av ugnen i 20 min
Servera pådirren. dill. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Servera pådirren. Servera med creme fracihe, citronklyfta, hackad rödlök, dill, rom och nymalen svartpeppar
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.