Dille på pippi
kastrUllis
kastrUllis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 fileér räcker till ca 4 pers)
  • 2-3 st)
  • 1 l vatten
  • 3 lagerblad * Vitpepparkorn ( 7,8 stycken)
  • 2 st pippibuljongtärningar
  • 1 msk smör
  • smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 pkt matlagningsgrädde (eller fetgrädde om ni vill ha det)
  • 1½ msk ättikssprin (12%)
  • 1 tsk socker
  • salt och vitpeppar
  • 6 dl eller allt om ni vill ha mycket sås , men då behövs det lite mer redning) Skvätt i grädden , rör och låt det fisa i ca 5 min Nu är det dax att skvätta i ättika , socker , pippi och morötter. När pippin är varm så ska en hackade dillen i.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.