Pippi på glada påskkycklingar
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 8 st tunna skivor av färsk kycklingfile
  • 1 msk fikonmarmelad av fin sort (Jag använde St. Dalfour Royal Fikon)
  • 1 msk finhackad basilika
  • salt
  • smör och olivolja till stekning
  • 1 dl torkad Karl Johansvamp
  • 1 gul lök
  • 1 finhackad selleristjälk
  • 1 dl olivolja
  • 4 dl carnaroliris
  • 2 dl vitt vin
  • 1,3 dl kalvfond
  • 2, 5 dl riven fin paresanost
  • 1 klick smör
  • 200 g färsk babyspenat
  • 1 l vatten
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl olivolja
  • 1/2 dl riven Västerbottensost
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.