Man kan tror att vi fått pippipåpippi. Kanske är det så, men att det blev kyckling idag beror faktiskt på att fläskköttet som skulle bli pulled pork luktade märkligt när jag tog upp det ur frysen
Projektet går ut på att jag och nio andra bloggare kommer få utmaningar, bla. Det räcker för mig, för att veta att portionen som ligger på tallriken kommer åka ner i magen i ett nafs
Så en pippi tillagades aldrig då. Med klyftpotatis till blev det som en riktigt festrätt, fast det är världens enklaste att bara marinera en kyckling och klyfta lite potatis med skalet på
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.