Man kan tror att vi fått pippipåpippi. Kanske är det så, men att det blev kyckling idag beror faktiskt på att fläskköttet som skulle bli pulled pork luktade märkligt när jag tog upp det ur frysen
Tänkte använda alla delar så jag gjorde en Majjoliknande sås på rapsolja och smält grisfett, gött. Rapsgrisen är mör och fin, svenska grisar som mått bra och matats med nyttig rapsolja
Så en pippi tillagades aldrig då. Med klyftpotatis till blev det som en riktigt festrätt, fast det är världens enklaste att bara marinera en kyckling och klyfta lite potatis med skalet på
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Låt det koka upp och sedan koka på svag värme tills den tjocknar en aning. Ingredienser4 quornfilèer 1 liten/ medelstor zucchini1 medelstor gul lökNågra färska bönor/ sockerärtor1 morotRöd curry pastaTorkade eller frysta kaffirlime blad1 skvätt japansk soja1 burk kokosmjölkJapansk sojaSweet chillisåsGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.