Just det, det var detta jag bakade nämligen ajvarsnurror innehållandes riven parmesanost. Nu förmodar jag att ni ärsådär riktigt nyfikna på vad det var jag bakade i söndags
Vid den här tiden när det börjar bli mörkt så fort är det väldigt kul att baka, känner att man hinner med detta nu när trädgårds arbetet ligger så gott som nere
Skär upp i bitar. En gigantisk förpackning keso med utgångsdatum imorgon hittade jag i kylskåpet. Nog för att jag äter mycket keso, men en sån stor burk kommer jag aldrig kunna äta upp tills imorgon
salt och svartpeppar. Och att det är en trend förstod jag när en annan kollega på jobbet idag berättade att han tre helger på raken bjudit olika kompisar på middag, men att förrätten varit så god att de haft samma varje gång - ceviche med lax och räkor
nymald svartpeppar. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Frityroljan kan silas när den kallnat, förvaras i kyl och sedan användas till fritering flera gånger
Salt & svartpeppar. Missförstå mig rätt, jag har all respekt för att inte alla är djupt matlagningsintresserade och att många tycker att det är jättesvårt att lyckas med bearnaise eller hollandaise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.