Min tanke var ju då att göra något liknande, men eftersom det fanns så mycket yta att täcka på tårtan så var jag tvungen att skippa den idé och sätta grodan och blommorna utanför istället
vad skulle detbli för topping då. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Då brukar jag passa på att laga något som tar tid. -Oj mamma, har du blivit gammal. Den här lergrytekycklingen är en sån perfekt rätt att göra då, man hackar massa grönsaker i början men sen sköter sig hela rätten helt själv i ugnen medan man gör det man ska
Börjar de bli brända – sänk värmen. Slå på olja sådet täcker och sätt på locket. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Det ska faktiskt bli riktigt, riktigt roligt Men jag har en lista som ska bokas av med saker som jag tänkt göra under tiden som jag varit mammaledig, och det är nog bara att inse att inte ens hälften kommer att bli gjorda
Det händer inte ofta, men ibland blirdet faktiskt jag som får råda helt själv i köket. Men jag får ju inte tummen ur att ta mig dit, så jag gör det genom maten istället
Tillsätt citron lite i taget, smaka av sådetblir lagom syrligt. Men det ska bli himla kul att se. Så nu ska vi se om jag blir piggare med en arla vitaminboost
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Med basen färskost och lite crème fraiche eller kanske en gnutta mjölk (för att göra oströran lite lättare att bre på) så har man en bra röra som kan smaksättas precis som man själv vill
blirdet ALLTID över av majsen i burken när du använt det du ska så är det bättre att köpa mindre förpackningar än att ständigt slänga mat som blivit över och glömts bort
Vi vet inte riktigt viken rätt i ordningen detta är som vi lagat till från hans kokbok "Mannerströms fisk", men det har blivit en hel del sen vi fick den i julklapp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.