Annars finns det alltid en frys att lägga in portionsförpackningar i. Den dagen kommer som ett brev på posten varenda år och varenda år står jag med mängder av både matjessill och kokt nypotatis över dagen efter
Det här är den absolut värsta helgen på hela året om man är matmissbrukare/sockerberoende för det känns som det bara handlar om mat, äta, mat, äta mer, mer mat och så får vi inte glömma allt som läggs till detta begrepp "mat"
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Fentimans Curiosity Cola - finns inte på Systembolaget (smakade lite som den gamla läsken Portello eller som julens mumma)Ost från svenska gårdarJa och nu mer svenska ostar, Husmors stora intresse, och denna gång Ida och Stubb från Skogsbacken mejeri i Uppsala, fina kittostar och nytt mejeri för mig
Så här gjorde jag denna enkla soppan. Fisksoppa påårets varmaste dag. Nu har vi ju så många sociala nätverk där man kan visa vad man tycker och påverka beslut men det är ändå en hel del som demonstrerar första maj
Häll såsen över sillfiléerna på fatet. Lägg crème fraiche i en spritspåse. 1Mörk senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut den på ett fat
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Vad har vi då gjort som varit skillnad mot hur vi ätit tidigare, kanske du undrar. Jag ska inte skriva så mycket om vad som hänt under de här åren eftersom så gott som allt finns beskrivet i det här inlägget från förra året
På balkongen givetvis. Med inspiration härifrån, tillreddes dessa fräscha fina fiskbiffar. Tillsatte en mix av de färska örter som faktiskt lever och frodas i min vård, och det blev somrigt och gott
Husmor Lisa är en av några officiella matbloggare som ska följa Årets kock och den råvara som kockarna har fått skapa sina fantastiska recept på är hängmörad ryggbiff från Gotland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.