Det här är den absolut värsta helgen på hela året om man är matmissbrukare/sockerberoende för det känns som det bara handlar om mat, äta, mat, äta mer, mer mat och så får vi inte glömma allt som läggs till detta begrepp "mat"
Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Med Folkets favorit i Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdriva osannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m. Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé
Så här gjorde jag denna enkla soppan. Fisksoppa påårets varmaste dag. Nu har vi ju så många sociala nätverk där man kan visa vad man tycker och påverka beslut men det är ändå en hel del som demonstrerar första maj
Häll såsen över sillfiléerna på fatet. Lägg crème fraiche i en spritspåse. 1Mörk senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut denpå ett fat
Under åren har mängderna ändrats, men grunden är Agnetas. Hon har gett mig många tips då det gäller matlagning (båda mina systrar är väldigt duktiga att laga mat) och för länge sedan fick jag ett recept på rödbetssallad av henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.