Dumleflarn. Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Sprid ut Dumle på ett bakplåtspapper och baka i ugn på 175 grader i ca 8 minuter. Tips. Testa gärna Dumle med pepparkakssmak för en ännu juligare känsla
Nu har jag testat att göra dumleflarn som cirkulerat i en bakgrupp på Facebook. Man bara lägger dumlen på ett bakplåtspapper och kör dom i ugnen i 180 grader i ca 5 minuter
Med eller utan dumleflarn, det är valfritt. Med dumleflarn. Utan dumleflarn. Sätt ugnen på 175 grader. Mixa ihop alla ingredienser till sorbeten och ställ in i frysen
Vårt söta julbord innehåller en blandning av glögg, julmust, pepparkaksdeg, ädelost, frukt, nötter, choklad, godis samt ingredienser till hembakade lussebullar och dumleflarn som du kan förbereda dagarna innan julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.