Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Fräs löken mjuk i lite fett, lägg åt sidan och bryn sen korven i omgångar tillsden fått lite färg. Korvstroganoff är perfekt att laga storkok av och frysa in i portionslådor, redo att ta med till jobbet
Har i veckan ätit den både som middagoch då med vispad grädde och hallon. Lät mig inspireras av Jenny häromdagen och testade att laga en kesokaka, som är som en blandning av ostkaka och pannkaka
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Vi enades om att använda guld som jag tyckte skulle passa bra tillden starka rosa. Här hade det önskats en stark rosa grund så lik som färgen på klänningen hon skulle ha på kalaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.