Servera med ris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan
Tillsätt tomatpurén, dijonsenap och rör om. bryn korv och lök. 500 g falukorv. 12 dl gräddeDra av skinnet på falukorven och skär den 1/2 cm tjocka bitar
600 g falukorv med bra kötthalt. 1smörSkär korven i stavar. 1Tillsätt krossade tomater och grädde samt ev. 1Om tomaterna känns beska, tillsätt en nypa socker
Jag lagade en rejäl omgång som ni ser, all mat åkte ner i lunchlådor till pojkvännen. Det här är ett recept på en lyxig korvstroganoff med mycket gräddprodukter och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.