Det önskades recept så här kommer det helt enkelt igen. Den här var inte att leka med. för er som följt mig ett tag vet att jag gärna prövar nya recept på kladdkakor eftersom jag inte tror på den perfekta kladdkakan
Jag var så vansinnigt sugen på makrilligår. På något vis måste jag i tankarna ha gått omkring och omedvetet fantiserat om denna feta, finafisk, för plötsligt hade jag helt klart för mig vad jag ville laga
Degtill baugette, bröd och pizza. Både bröd och baugetter är bakade av samma deg. Skriveti. Degen lärde jag mig sätta under bakkursen på Solhaga Stenugnsbageri och har bakat både baugetter, bröd, focaccia och även pizzaenligt brödreceptet många gånger sedan dess
Nu ska den övergå från att vara smet till att bli en smidigdeg. Degblandaren fyller jag med följande. Nu doftar det intelikör om mittvildjästprojekt längre, nu doftar det likörfabrik
Degen knådas till fördel med hjälp av en hushållsmaskinalternativtelvisp. Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
Hej hopp gummisnopp. Redan onsdag, jag blir mörkrädd. Men ack vad man hinner mycket om dagarna. (eftersom man aldrighinner ta sigtid att tänka efter va klockan är) det säger bara poff så är klockan nio och det är dax att tänka på refrängen
Jag gillaregentligeninte ostkaka men den här blev så god att tom jag tog två portioner. Servera den ljummen med en god sylt, lättvispad grädde och lite färska bär
Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdegtill barnen. Den har räckt precis hela veckan. Citronsyran måste du inte ha med idegen men den gör att den håller flera veckor (förutsatt att du förvarar den i kylen)
Det blev inte mycket deg kvar till bullar, blev en liten. Det är ju inte lätt att hålla sig. Hon kavlade på rätt länge men sen gick det inte att motstå längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.