Danskt rågbröd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500500 g vatten
  • 300 300 g hel råg
  • 200 200 g solrosfrön
  • 50 50 g linfrön
  • 40 40 g salt
  • 500500 g vatten
  • 300 300 g mörk sirap
  • 300 300 g grovt rågmjöl
  • 300 300 g fint rågmjöl
  • 300 300 g vetemjöl
  • 60 60 g jäst
  • 1 och kör sen hela degen på låg hastighet i matberedare cirka
  • 30 minuter Sätt ugnen på
  • 250 grader Smöra och mjöla två avlånga bakformar
  • 40 minuter Sätt in bröden i ugnen och spraya med lite vatten så får bröden en knaprigare yta
  • 210 grader Baka tills de når en innertemperatur på
  • 60-75 minuter Ta ut bröden och låt den vila ett dygn innan de är klara att ätas

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.