Danskt rågbröd
christina håller måtten
christina håller måtten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 13 Jan
  • 2 limpor
  • Dag 1
  • 500 gram vatten
  • 300 gram rågkross
  • 100 gram solroskärnor
  • 100 gram pumpakärnor
  • 50 gram krossat linfrö
  • 40 gram salt
  • Dag 2
  • 60 g jäst
  • 500 gram vatten
  • 300 gram mörk sirap
  • 300 gram grovt rågmjöl
  • 300 gram fint rågmjöl
  • 300 gram vetemjöl special
  • Fröblandningen från dag 1
  • 2 brödformar
  • Till brödformarna: Flytande margaring + ströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.