Förbered kött och lök som i vårt recept. Krydda med salt och svartpeppar och häll över soyan. Servera rätten med luftigt kokt ris och gärna extra soya att stänka över varje portion
Man tar en bit och kastar upp den på väggen - sitter den kvar är den klar. OSTSPAGHETTI MED KÖTTRAGU. Hetta upp oljan i en tjockbottnad gryta, lägg i köttbitarna och krydda väl med salt och peppar
Smaka av med salt och peppar och lägg över i en eldfast form. DAGENSRECEPT15-07-03. 2 - 3 msk grov fransk senap. 1 - 2 dl riven gratängost. 2 - 3 msk grov fransk senap. 1 - 2 dl riven gratängost
Lägg fisken med skinnsidan nedåt i en smord, ugnssäker form. I övrigt enligt receptet. Garnera den färdiga rätten med fräscha dillkvistar och citron i skivor eller klyftor
Glasera den färdiga kakan med florsocker utrört med litet nypressad citron- eller apelsinsaft. Du kan också baka den med mald sötmandel eller med nötter
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Hetta upp, men se till att vitlöken inte blir mörk - då får den bitter smak. Tillsätt de rensade räkorna och låt dem fräsa med några minuter, så de blir riktigt heta
Paellan är något av Spaniens pytt-i-panna och variationerna är oändliga. Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept
Häll över lök- och kryddblandningen, hetta upp alltsammans och servera med kokt eller råstekt potatis, marinerade tomater eller grönsallad, gärna bönor eller ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.