Så hur gjorde jagdå med att få ihop allting. Rör om då och då. Länge harjag varit intresserad av att testa den omtalade köttfärspizzan - meatza, med köttbotten istället för bröd
Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Jaghar en KitchenAid Professional här hemma, och har definitivt inte behov av två köksmaskiner. Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationen svårligen går ihop när det kommer till förvaring och placering av diverse köksattiraljer
Jaghar blivit med surdeg. mina moderskänslor har redan börjat gro. Lite av den där…åh…nu ska jag ta hand om det lilla fröet ordentligt, så det växer och blir en stora och fina…
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Jag önskar att jag var det, men sena kvällar har bara alltid vägt tyngre än tidiga mornar. Mina morgonrutiner varierar, men så här har dom sett ut ett tag nu
Jag gjorde några extra kycklingben när jagändå höll på som jag nu har fryst in. Det vet ju alla att man ska liksom, alltså äta kyckling på fredagar och det är precis vad jaghar gjort idag
Grönt te är säkert dåligt det med. Jaghar så lätt för att lägga av med saker. Har ju aldrig ens tyckt om det och endast druckit det i syfte att inte bli sugen på något gott och för att ha något att göra och för att det är lite sällskapligt att dricka
Som såklart min kloka mormor sa att jag skulle spara, för de kanske kan komma till användning, när jag nån dag i juni frågade om jag skulle köra på tippen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.