Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Hur smakade detdå. Jag brukar för det mesta göra en smoothie till frukost bestående av yoghurt, en skvätt juice, frysta bär, kanske någon färsk frukt och en banan
) Men dethar sina förklaringar att det sett ut som det gjort bland tips och recept faktiskt och det är fru Mårtenssons dåliga rygg som bär hela ansvaret
De första dagarna använde jag till att beta av en del jobb som ändå måste göras men det känns mer som något roligt med tanke på att jag mest suttit på altanen med det
Originalreceptet har varit hemligt tills för två dagar sedan, då Ansel äntligen lättade på förlåten. Jag har inget emot att tillbringa många timmar i köket, men undrar om cronuten verkligen är så god att den är värd allt detta
Det finns det ju tusentals recept på bland olika matbloggar, men jag slår ändå ett slag för den. Den frågan eller snarare påståendet fick jag och till viss del stämmer det kanske
Det var lite andra tider då. Jo, jo men ligg inte så nära till att börja med då. Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom dethar hänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.