Börja medtomatsalsan så att den får stå och samla ihop smakerna en stund innan det är dags att äta. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Blanda potatisarna med olja, salt och peppar. Servera kycklingen med fetaostkrämen en sallad. Blanda citronskal, chili explosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse
Tillsätt skivad chorizo och låt den steka med en stund. Skala och finhacka löken. Tomatsalsa. Skala och grovhacka löken och fräs den i en gryta med olja
4 kycklinglår. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklinglår 1 tsk salt 2 msk rapsolja 100 g Arla® Svenskt Smör 10 kvistar färsk timjan 2 hackade vitlöksklyftor 1 spetskål ½ dl hackade rostade hasselnötter
Lägg rotfrukterna på en ugnsplåt och lägg kycklinglåren runtom. Gör i ordning tzatzikin genom att riva gurkan grovt med ett rivjärn, låt rinna av och blanda ner i yoghurten
4 900 g färskpotatis 1 vitlöksklyfta 1/2 dl kinesisk soja 1/2 dl honung 8 kycklinglår svartpeppar 1/2 fänkål 1/2 gurka 1 1/2 smetana 1 msk dijonsenap salt och peppar 1/2 kruka gräslök 65 g sommarmix sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.