Blanda potatisarna med olja, salt och peppar. Servera kycklingen med fetaostkrämen en sallad. Blanda citronskal, chili explosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigt i mitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter i mindre bitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonerna i mindre bitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter Tillsätt buljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihop till en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingen med rotfrukter och sås 125 grader Salta
Smaka av med salt och peppar. Currysås. Salta och peppra kycklingfiléerna, bryn dem runt om i smör. Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter
Currykyckling (currymarinad) medugnsbakade grönsaker och lök samt hemmagjord currysås. Ugnsbakad lax med örtkryddad fetaostsås medugnsbakade morötter, squashtärningar, lökhalvor och paprika samt bulgur-ris från Druvans
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.