Lägg frostingen i en spritspåse och spritsa på de kallnade cupcakesen. Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Nougaten består av en marängsmet med sockerlag och där man blandar ner diverse nötter. Det är lite olika moment att pyssla medoch det tar lite tid men jag är SÅ nöjd
Det blir en bra balans med de syrliga hallonen och den söta nougaten. Det blev bra men måste säga att varianten med äpple- och kanelyoghurt var ännu bättre
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting. Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.