När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
. Är det en bit pumpa. Är det en gul squash. Är det en säl. Nä, det är en citron, och det här råkar vara en riktigt fin linssoppa signerad Ann-Louise och hennes konstlärare från back in the days
) stör ordningen, energin är nere på noll och man hamnar i det tråkiga "vad blir det för mat. Jag brukar vara duktig på att skriva en matlista på söndagarna där veckas kommande middagar finns planerade
Många undrar nog vad kvarg är och vad det är för skillnad på kvarg och Kesella. Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen
Eller kanske vad blev det för mat. Visste inte vad jag skulle äta till så kokade ett ägg haha. . Jo, dagens lunch = tonfiskröra, kokt ägg, avokado och några gröna fåniga blad
Vad som däremot säkert gör väldigt ont är att bränna sej på het olja (visst var det väl en fin övergång, eller hur) och det ska man passa sej för när man friterar pommes hemma
Den frågan har jag hört till leda och minst ställt den lika många gånger till mig själv också. ) Den kan många gånger innehålla en positiv förväntan på att det blir en favoriträtt som bjuds på till middag
Jag sitter och tittar på norska moppar. Det vill säga sex-åringar som har judoträning. Mitt i mopparna fångar en konversation bland andra mammor min uppmärksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.