Crostini med svamptapenade
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 tunna skivor baguette
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  •  
  • Svamptapenade
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 bananschalottenlök
  • 2 msk+½ dl olivolja
  • 1 l kantareller
  • ½ l karljohanssvamp
  • 4 portabellasvampar eller ½ l skogschampinjoner
  • 2 msk hackad timjan eller persilja
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 tsk tryffelolja
  •  
  • Garnering
  • Timjan
  • Persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.