Crab Cakes
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl korianderblad , färsk, grovhackad
  • 0.5 tsk shichimi togarashi , (japansk kryddblandning) eller 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • 1 msk potatismjöl , eventuellt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 st potatisar , fasta
  • 1 kg krabba(or) , (krabbkött från en 1-kiloskrabba)
  • 2 msk majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 dl Panko , (asiatiskt grovrivet ströbröd, finns i asiatiska hyllan i matbutiker eller i asiatiska mataffärer) eller ströbröd
  • 1 skvätt olja , till fritering
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 1 st ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.