Servera biffarna ovanpå aubergineskivornamed tomatsås och bulgur eller pasta. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Lägg i auberginernaoch garnera med pinjenötter och hackad persilja. Koka Sedani Rigati Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med Pesto Rosso Barilla
Medan tomatsåsen kokar, hetta upp olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna några i taget. Mosa sönder fetaosten i en bunke, med hjälp av en gaffel, med crème fraiche, vatten och basilika
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.